Wednesday, December 29, 2010

MALAYSIA ♥

malam td after tengok bola , ingat nak update blog . tapi malas laa :) . so , ini hari baru nak update . nak ctew pasal bola malam td bole tak ? hahaa . blog aku kan ? suka hati aku laa :)

wahh . sangat kagum laa nan fahmi si penjage gol tue . bapak hebat . da laa handsome ♥ hahaa . suke gile tengok care dia tangkap bola tue :) . safee sali pown same . suke sgt kat dia ♥ ♥ ♥ . teror gile jaring kan gol . i mean jaring kan bola bagi gol :) . tapi kan , irfan player indon tue pown handsome juga . comel :) . tapi bole tak sesiape buang kan tattoo dia tue . geli laa -.-" . bambang no comment . kau punye kan miera ? :) . hahaa . indon indon bagi kat kau :) . haa . sape lagi eyh ? haa . kasut amar lawa . kaler pink ♥ . suke suke :) . tapi nape malaysia maen malam tadi nampak mcm lembab eyh ? indon maen bapak laju . terdesak nak menang kot . nahh . amek laa kau 2 gol . malaysia da bagi can . tapi indon gedik . langgar cket da jatoh . hahaa :) . ape laa .

p/s : mcm nie kot perempuan . tengok bola bukan sebab skill diaorg . tapi lebih kpd paras rupe . hahaa :)
bising kat rumah malam td dengar akak jerit . bodoh laa . bangang laa . hahaa . mcm tawu jep akak nie kan ? gelabah jep :)

safee sali , saya suke laa kat awak  ♥

2 comments:

  1. wehh safee sali dah ada anak comell :PP
    sheda, aku follow kau ;)
    -syai-

    ReplyDelete