Friday, April 22, 2011

Thursday, April 21, 2011

syahida azman ♥

oke . apesal tajuk entry begini ? hahaa . suka hati laa . oke . aku bosan sebenar nye . act , janji nak kua nan mia . tapi biase laa . kawan kacukan keling kan ? abai kan -.-" . oke . next week punye next week da start mothers day . perghh . staff tak ckop . teros aku jual name mia kat kak risya . kak risya then , on jep laa . senang . tak paya nak ajar budak baru . so , start 1may mia start keje balek kat sr . and the best thing that ever happened is , mia nan aku akan stay kat hostel atas tue sebilik . perghh . lesbian laa kite mia . hahaa . tak laa . aku bukan cinte kaum sejenis oke ? :) bole laa hang alimaju nan kak puah malam malam . hee :) 

hari tue , kat sr ramai customer . biase laa . budak perodua . sampai ade cine tue cakap , yg sr nie da macam kantin perodua -.-" . then , aku macam biase laa . layan customer . amek order , hantar order bagai . ade laa dalam 1jam , semua customer pown balek . tibe tibe phone sr nie bunyi . nta ape nta , kak aini panggil aku . customer call . aku da cuak . customer nie nak complain ke ? aku jawab jep laa . rupe rupe nye , customer tue budak perodua . nak numb aku . tak pown fb . aku malas nak layan . aku cakap laa bos ade , teros aku letak . jahat kan ? tak laa . saya cume setia kat DIA ♥

then , semalam aku lepak kat sr . makan sume . then g break . jalan jalan . cari shawl . finally , jumpe kat kedai kaen sebelah ayam penyet tue . ape nta name kedai tue . an nisa kot -.-" . tibe tibe kakak tue nak numb aku . aku bagi laa . rupe rupe nye adek laki dia yg nak . sorry . malas nak layan msg kau -.-"

oke . nape aku cter sume nie ? saje aku nak show off . hahaa . tak laa . nta . nape aku cite haa ? oke . sebab aku bosan -.-" 

Saturday, April 16, 2011

Secret Recipe Part 13 ♥

wah . lame juga aku tak update blog kan ? hahaa . busy laa . penat dan malas sekali :)
so , nak story ape nie ? SR ? hahaa . ade jep .
kalau kauorg boring , tak paya bace -.-"

story 1 :

malam . ade 3 org cine .
datang beli 8 WHOLE CAKE .
bayar gune KREDIT KAD .
tapi stuck .
try gune yg laen .
ade laa dalam 5 6 kad .
last last , dia minta g bank jap .
tapi macam hampeh !
cine cakap macam k***** sikit -.-"
rupe rupe nye ,
KREDIT KAD TIPU !
palsu laa kire nye .
macam macam laa .
duet palsu laa , card credit palsu laa .
err -.-"

story 2


aku datang keje .
rupe rupe nye kak risya open floor seorg .
aku tanye mane yang laen ?
tapi yang laen tue tak dtg .
sound laa yg laen tue .
tibe tibe , teros yg laen tue minta berhenti .
dua org serentak .
perghh .
mmg @#$%^ laa kan .
da laa nga awal bulan .
tapi naseb baek .
sorg masok balek .
tak saba tggu mother's day nie -.-" *perli

oke . tgn aku da penat .
aku pown da bosan nak mgarang ayat .
malas nak story panjang .
padahal ade hot story nie .
hahaa . tak baek laa .
oke . esok nak hang .
jadi ke tak , nta laa -.-"
maaf laa .
kawan saya kacukan sume nye .
melayu mix keling -.-"

Wednesday, April 6, 2011

Secret Recipe Part 12 ♥

tak ade kerja ^^















*gambar bergerak sebab tukang amek gambar tak tahan nak gelak :D
video


video

sengal kan kteorg ? hahaa :D


*maaf , aku pown tak tawu mcm mane nak pause kan lagu kat blog aku nie . 
hahaa :D

Monday, April 4, 2011

Secret Recipe Part 12 ♥

semalam aku masok keje pkol 2 . customer tak ramai . tapi waktu malam , ramai gile . and aku buat satu bende yang bodoh . omg , malu gile ! aku nga kemas kemas meje . then aku angkat laa gelas nak hantar kat barista . masalah nye ialah , aku buat gelas tue jatuh and pecah and sume customer tengok aku . ya allah . malu gile . da laa 3 yang pecah . aku rase terok sangat . tak pasal pasal aku menanges teros kat situ . hmm .

then , waktu closing , aku tak tawu da nak buat ape . blur blur sikit . then aku tgok jadual . oke . aku cuci toilet malam nie . then aku pegi laa . waktu aku tak tawu nape aku asyek teringat tue jep . nanges lagi . hmm . then , tibe tibe aku terfikir . ade bende buruk ke nak jadi ? pangg . aku tampar muke aku . bodoh . fikir bukan bukan . hahaa . da laa . aku teros buat keje . da siap , aku punch card then balek .

Sunday, April 3, 2011

Secret Recipe Rawang ♥

asyek  story pasal SR jep . bukan kauorg kenal kan ? 
hahaa . nak kenal tak ? mehh cnie aku kenal kan :)

*hobi

*hobi

our supervisor ,
kak risya and kak aini :)

*hobi


*hobi

*hobi

*hobi

*hobi

*hobi

*hobi

*hobi

*hobi

*hobi

*hobi

*hobi

budak floor ,
miza :)

budak floor juga ,
kak ila and kak dija :)

maaf , da rotate tapi still mcm nie .
awa si budak kitchen :)
and ali si budak barista :)
*mereka couple -.-'


*hobi

*hobi

*hobi

*hobi

*hobi

*hobi

*hobi
gile kentang serious punye muke :P

*hobi

*hobi

*hobi

*hobi

budak kitchen ,
kak seha and kak puah :)
dan saya ,
budak floor ,
syahida azman :)


the end  

Sunway Pyramid ♥♥♥

hari nie off day . 
so , kteorg hohahohaa kat sunway pyramid . 
malas nak story panjang .
gambar membuktikan semuanya :)


































last but not least ,
merong mahawangsa best !
ice skatting pown best !
and hang nan kauorg laa paling best !


act , nie da lame . 
tapi baru dapat post hari nie :)