Sunday, January 16, 2011

woootwooot :)

46/50 . hahaa . bukan nak bangga laa weyy . tawu laa kauorg lagi bijak . aku teruja sangat sebab aku practise test tue , aku tak ade lulus pown . tibe tibe waktu betol betol aku lulus . suka hati aku laa kan kalau nak heboh satu dunia pown . hee :) . so , sabtu nie kne ceramah 3jam . if tak silap , ahad tue , sambong lagi 3jam . hmm . tiap tiap minggu ade hal . bile laa bole balek serendah nie . rindu gile kat semua especially adek aku yang kecik tue :)

p/s : tak saba nak habes kan semua nie -.-"

2 comments:

  1. bukan nak kata apa lah kan . tapi aku 47/50
    whahahaah :D

    ReplyDelete
  2. ahhaa . mmg aku sangat peduli laa kan ?

    ReplyDelete