Tuesday, October 18, 2011

Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah


okey , nampak ?
bile aku tengok nie ,
mate aku tibe tibe rase panas bergenang dan menitik air mata .
hahaa -.-"
dulu , bile kawan kawan pegi stadi ,
aku sedih sebab tak dapat .
now , bile aku dah dapat ,
sumpah tak ready nak pergi .
sumpah aku tak nak tinggalkan SR nie .
kauorg nampak tak course ape ?
KEJURUTERAAN ELEKTRONIK PERUBATAN 

 Proses pengajaran dan pembelajaran merangkumi kuliah, kerja-kerja amali, tugasan dan projek. Kesemua pelajar diwajibkan menjalani latihan industri selama satu semester bertujuan memberi pendedahan tentang suasana kerja yang sebenar, menghubungkaitkan kefahaman teori dan amali yang telah dipelajari serta mengamalkan kemahiran insaniah. Struktur kursus ini menyokong pendekatan menyeluruh terhadap pembangunan modal insan yang menekankan bukan sahaja ilmu pengetahuan dan kemahiran tetapi juga nilai etika, minda yang progresif dan kesedaran budaya yang tinggi.Kursus ini direkabentuk bagi melahirkan tenaga kerja separa professional yang berkemahiran tinggi dalam bidang kejuruteraan elektronik. Pelajar dibekalkan dengan asas yang kukuh mengenai pengetahuan dan kemahiran dalam kejuruteraan elektrik dan elektronik. Selain dari mengikuti modul asas kejuruteraan elektrik dan elektronik, pelajar akan melengkapkan dengan kemahiran penting yang lain melalui modul seperti keselamatan industri, rekabentuk terbantu komputer, pengaturcaraan dan pengurusan. Di peringkat akhir pengajian pelajar akan mengikuti modul yang menjurus kepada pengkhususan dalam bidang elektronik perubatan.Kursus ini menawarkan modul-modul pengkhususan dalam bidang elektronik perubatan seperti Fisiologi, Pengukuran Fisiologi, Pengimejan Perubatan, Amalan Sistem Perubatan dan Sistem Klinikal Gunaan. Modul-modul elektrif seperti PLC, Mesin Elektrik, Elektronik Kuasa, Sistem Multimedia, Analisis Litar, Sistem Komunikasi, Kawalan Motor, Sistem Mikrokomputer, Gelombang Nikro dan Isyarat & Sistem juga ditawarkan sebagai pilihan kepada pelajar. 
  
what the hell is that ? -.-"

it's okey , aku dah ajar diri aku untuk minat bahagian mcm nie .
minat tak penting .
masa depan lagi penting .
perempuan sekarang kne ade kerja .
tak boleh nak harapkan lelaki jep .
sebab tak tentu lagi laki tue akan kekal nan kite seumur hidop kite :')
*hope kite tak macam tue .
tak ape laa .
buat mase nie aku tggu dulu result dari SPA tue .
kalau tak dapat sane tue ,
baru aku pegi politeknik nie .
heyy , politeknik pown not bad laa !
*cakap tak ikhlas -.-"
tak ape laa .
saya terima :D
  



nampak tak ape atas nie ? :)

S is for SYAHIDA .
SYAHIDA is a STRONG girl .
STRONG like SUPERMAN !

p/s : i do love you , my superman ;)


4 comments:

  1. salam kak, nak tanya, saye pun dapat kos yang same, mental breakdown jgak skrg ni, but i try to accept athe fate ,, hi3, boleh tak saye tahu klau smbung degree, boleh sambung kos ap slain kos elektronik perbtan ?.

    ReplyDelete
  2. Sama lah kita Nurul Anis.saya pun dpt kos ni..

    ReplyDelete
  3. tumpang tanye boleh ka saya tahu kos ni senang tak?

    ReplyDelete