Saturday, December 22, 2012

apa apa , saya terima :')

betul lahhh kata pepatah , “ku sangkakan panas hingga ke petang , rupanya hujan di tengah hari” :’)

tak apa . saya faham . jangan risau , saya akan cuba untuk faham . betul tindakan apa yang awak buat . okeyy , mungkin bukan satu masalah bagi awak sama ada layak atau tak , tapi itulahhh yang saya rasa . saya rupanya tak layak untuk awak . tapi percayalah , “kawan” yang awak cerita kat saya tue beribu malah berjuta kali lebih layak untuk awak berbanding diri saya nie . daripada kita pergi lebih jauh tapi tak ada apa yang terhasil , lebih baik saya ambil satu keputusan yang mungkin bagi awak salah tapi mungkin betul masa akan datang nanti . saya tak nak nanti kita lebih sakit . cukuplah apa yang saya rasa sekarang . kalau boleh dibayangkan apa saya rasa , tak banyak beza . hati saya rasa sakit sebab berdebar setiap kali nak jumpa awak sampai saya tak pasti berapa kali saya masuk keluar tandas , tapi sekarang hati saya rasa sakit sebab saya terpaksa paksa diri saya untuk tahan nangis . apa yang saya mampu buat Cuma , tarik nafas dalam dalam dan lepas , tarik nafas dalam dalam lagi dan lepas . berulang kali sampai apa yang saya dapat , saya menangis juga . but I keep telling you , “saya okay” and “jangan risau , I’m fine” and “tak apa. saya faham . sangat faham”

saya tak tahulahhh apa yang patut saya buat sekarang . go on study , tak payah fikir langsung pasal semua nie . yeahh , LANGSUNG . itulah apa yang saya fikirkan . jangan risau . nanti saya tukar number . saya takkan bagitahu awak , and takkan contact awak dah . walaupun saya yang rasa sakitnya macam mana . asalkan , benda nie boleh bahagiakan awak . yeahhh , anything , as you wish :’)

awak , jaga diri dekat sana . saya takkan lupa awak , takkan lupa semua nasihat and pesan awak tue :’) awak jaga diri , jaga hati , jaga mata , jaga iman . jangan risau , walaupun saya macam ‘budak tadika’ tapi saya dah tahu jaga diri saya . terima kasih :)

okeyy , terima kasih untuk semua . maafkan salah silap saya sebelum nie , mungkin sengaja atau tak sengaja , halalkan semua sepanjang perkenalan kita nie . saya rasa bertuah sangat dapat kenal awak , muhd Aizat :’)

p/s : ohh yaa , hmm baju awak , jersey semua tue , nanti saya simpan elok elok , saya pulangkan . saya takkan pakai kot . saya tak nak nanti semua tue ‘kotor’ bila saya pakai :’) *saya bukak rantai awak , saya simpan dalam kotak yang sama juga* :’)

kalau saya boleh tukar masa lepas saya , saya akan tukar . tapi saya tak boleh . apa yang saya boleh , cuba untuk berubah . yaa , kadang kadang kejujuran itu menyakitkan . tapi itu lebih baik dari jadi hipokrit . buka hati . buka minda . cari yang boleh terima diri saya seadanya . baik buruk , lebih kurang dan boleh terima saya dari saya yang masa lepas juga saya pada masa depan :’)

*walau saya senyum , saya gelak , saya sakit sangat . sedaya upaya untuk elak bangun pagi dengan mata yang bengkak . oh HATI , be strong . hmm ada sesiapa tak yang nak jadi handkerchief saya ? :’(

No comments:

Post a Comment